eklipsi @eklipsi
Italy | eklipsi.com

Cicerimat e fundit

It’s the little things, people. A Heart Is Different From A Star – http://t.co/uwV7W4VX

10:00pm Oct 9th 2012

Tenor Saimir Pirgu continues his rise in opera – http://t.co/0yCUtu3I

8:59pm Oct 9th 2012

6:48pm Oct 9th 2012

What if money was no object? – http://t.co/Trqm8cMj

5:03pm Oct 9th 2012

@That_Alma Nafte a ka? πŸ˜€

4:32pm Oct 9th 2012

Harry Warren shqiptari qe kompozoi “At Last” dhe “That’s Amore” – http://t.co/QqrsKjbB #shqip

3:54pm Oct 9th 2012

@Celikso maestro dashke te japesh dhe ti intervista si ata djemte aty eee nuk eshte ajo zgjidhja dokumentar ishte. Tani te fikin deren… πŸ˜›

11:36am Oct 6th 2012

@oltimus per ty paska qene kjo jete… bota digjet e ti do briosche. πŸ˜›

5:41pm Oct 5th 2012

Kontrolloni sa ndjekes fallco ju ose miqte tuaj keni ne twitter. Miqte e mi jane 62 % aktive. http://t.co/VslBlZ27

5:17pm Oct 5th 2012

Apple ne faqen e pare te saj i ben tribut Steve Jobs per 1 vjetorin e vdekjes – http://t.co/1S3L66Z3

1:41pm Oct 5th 2012